Saturday, 26 November 2011

hello ! ! . . .

hye guys ! ! sekarang aq tgah dengar CRY CRY from T-ARA . . . best ! tapi cdeyh . . . hahahaha! ( mcm da tadew lagu melayu an ) . hahahahhah ! saje na touchin lbey2 . . cik sasau ta paham la . kenape lelaki lbey suke kan pompuan yang ta bertdong . jawapan diorang " better ta pakai tdong kalo mlut org yang pakai tdong tu , perangai mcm sial . " tu jawapan yang pertama . jawapan yang kdue , " kdg2 pompuan yang ta pakai tdong niyh , lbey open . " kepale kaw ! haaaaaaaa . . . amek kaw ! open ap ? . sioottt jew kaw niyh ! . ooppssss ! terlajak !  mybe taste diorg mcm tu kot . hahahahaah ! bukan la na kate cik sasau niyh baik cngat . alim cngat . ta la ! ! nakal ckit jew . ahaksss ! .

tu perkare pertame yang cik sasau ta paham . yang kdue ,

kaw sape na ubah2 peribahase ? . A.Samad Said pown ta penah terpkir na ubah mende jadah tuh . aq bukan na kutuk . tapi , agk2 la , memang la terlajak perahu boley undur , terlajak kate buruk padahnye . yang kaw gatal na ubah2 peribahase tu nape ? . . huh ! lbey la plak an ? . hahahahahah ! .

yang ketige ,

huh ! lagi satu ,
adoy , naik pening kpale cik sasau niyh ! . sekarang cik sasau da berkawan rapat ngan Muhd .Fati Yaakob ! .
dye adalah salah seorang kawan lelaki yang cik sasau agak la rapat . ade sebab knape cik sasau berkawan ngan dye . dulu , mcm2 cik sasau pkir pasal dye .

  1. jahat
  2. poyo
  3. nakal
  4. kuang ajar 


tu adelah persepsi cik sasau pade dye . hahahahahaahah ! ( memang mnx pnampar la niyh ) . coooooooooop ! ! cik sasau ade agi satu cite .

cik sasau dapat taw yang cik sasau akan praktikal di hotel uitm dungun . yeeeeee . tempat cik sasau belajar tuh . haah  ! da tadew tempat lain dah . situ la nnty cik sasau akan praktikal time cik sasau part 6 . adoys ! . sengal bertubi tubi ! haaaaaaa ! amek kaw ! ! . papew pown , part 4 niyh , na praktikal kat bluewave ngan BLUEHYPPO saye ! ! . . waaaaaaaaaaaaaaaaa !

hebat tak ? . k , bai ! !

No comments:

Post a Comment